10% POPUSTA NA CBCT!

NOVO u ponudi Dentalno implantološko protetskog centra Hurčak je uređaj za snimanje CBCT snimaka. AKCIJA 10% na sve CBCT snimke!

CBCT snimke predstavljaju zlatni standard prilikom ugradnje implantata. Omogućuju nam 3D prikaz struktura čeljusti kako bi se najbolje odredio položaj te širina i duljina implantata.

Osim primjene u implantologiji CBCT snimke imaju svoju primjenu i u svim ostalim granama dentalne medicine. Primjerice CBCT snimkom može se utvrditi točan položaj impaktiranih i retiniranih zubi, točno se može utvrditi broj i smjer korijenskih kanala pojedinog zuba, a može se i potvrditi fraktura zuba. Međutim to su samo neke od brojnih primjena CBCT snimki koje nam omogućuju precizniju dijagnozu i daljnji rad.

Od sada naši pacijenti ne moraju odlaziti u digitalne centre kako bi snimili CBCT snimku već to mogu obaviti u sklopu naših prostorija. S obzirom da želimo upoznati pacijente sa novom uslugom u našoj ponudi i brojnim prednostima i mogućnostima CBCT snimki nudimo AKCIJU od 10% na bilo koju veličinu polja snimanja (veličina polja snimanja ovisi o broju zubi odnosno o veličini struktura koje želimo vidjeti na snimci).

Ponuda vrijedi do 1.11.2017.