Postani dio našeg uspješnog tima

Zbog povećanog opsega poslovanja  u potrazi smo za dr. med. dent/ spec. protetike za stalni radni odnos.

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak ima  obiteljsku tradiciju i više od 25 godina iskustva iz dentalne medicine.

Kako bi svojim pacijentima mogli pružiti samo vrhunsku uslugu, individualan pristup te brzo i kvalitetno rješenje problema naš tim doktora redovito prati svjetske trendove i stručno se usavršava. Jedino tako može biti ukorak sa priznatim europskim i svjetskim stručnjacima iz područja dentalne medicine. U dentalno implantološko  protetskom centru Hurčak glavni naglasak stavljamo na zdravlje zubi i na ljepotu osmijeha.

Pacijentima pružamo kompletne stomatološke usluge na jednom mjestu u  četiri moderno opremljene ordinacije uz  najprecizniju dijagnostiku i najsuvremenije tehnologije te  korištenje samo provjerenih visokokvalitetnih materijala.

Možemo Vam ponuditi motivirajuće uvjete rada.

Nudimo Vam mogućnost napredovanja i usavršavanja i  ugovor na neodređeno uz probni rok.
Tražimo maksimalnu preciznost i  posvećenost pacijentu jer kod nas je uvjet da svaki pacijent iz ordinacije odlazi sretan i zadovoljan.

Ukoliko ste odgovorna, pozitivna i komunikativna osoba, motivirani i spremni na redovito usavršavanje i vidite se kao dio našeg tima javite nam se na info@dipc.hr