Važna obavijest vezano za aktualnu situaciju s virusom COVID-19

Dragi pacijenti,

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak obavještava Vas vezano za aktualnu situaciju s virusom COVID-19 i upite o radu  da za sada nema obustave rada s pacijentima iz Hrvatske. U slučaju bilo kakvih promjena biti ćete obaviješteni  putem naših kanala ili ćemo Vas kontaktirati telefonskim putem ako imate rezervirani termin.

Strogo se držimo propisanih pravila i uputa Zavoda za javno zdravstvo zbog epidemije korona virusa (COVID-19) s ciljem zaštite našeg osoblja i pacijenata kao i dosad.

Oduvijek provodimo stroge protokole i najviše standarde sterilizacije, dezinfekcije i higijene, kako za pacijente, tako i za svoje djelatnike te se prostorije redovito provjetravaju.

Molimo Vas za odgovorno ponašanje stoga ukoliko imate bilo kakve, čak i neznatne, simptome koji nalikuju prehladi ili gripi, ukoliko ste bili izvan Hrvatske ili u kontaktu s osobama koje su putovale, molimo da nas kontaktirate putem naših kanala bilo e-mailom, telefonom, porukom  kako bismo odgodili Vaš termin. Tu smo za Vas za sve Vaše upite!

Zbog Vaše i naše sigurnosti molimo Vas:

  • smanjite broj pratitelja, maloljetni pacijenti smiju biti u pratnji samo jedne osobe
  • molimo da dolazite u točno vrijeme kada imate zakazani termin kako se ne bi stvarale gužve
  • ulaskom u naš dentalni centar  molimo Vas da dezinficirate ruke u trajanju od 40sekundi
  • držite razmak između drugih osoba od barem jednog metra.
  • Izbjegavajte ljubljenje i rukovanje s drugim osobama
  • Nemojte dodirivati lice, oči i usta rukama
  • Uklonili smo sve letke i časopise iz čekaonice zbog Vaše sigurnosti

Termine organiziramo na način da smanjimo broj pacijenata u našem dentalnom centru, stoga Vas molimo za strpljenje i razumijevanje