ALL ON 4 – fiksni most na 4 implantata AKCIJA

MONITORIRANA INTRAVENSKA ANALGO-SEDACIJA POTPUNO BESPLATNO  do 29.04.2024.

U jednom danu vađenje zubi, ugradnja implantata, digitalno uzimanje otisaka (idealno za pacijente kojima je mučno od otisne mase illi imaju nagon na povraćanje)  te nakon toga privremeni fiksni zubi.

Imate strah od stomatologa? Jeste li znali da kod nas bez boli i straha možete prespavati put do novog osmijeha?

Zahvat koji je  pomogao pacijentima diljem svijeta vratiti kvalitetu života.

Zbog primjene najnaprednije svjetske tehnologije minimalno je vrijeme oporavka i pacijent se ubrzo može vratiti svakodnevnim obavezama.

 

Izbjegavaju se moguće komplikacije , skraćeno je vrijeme trajanja zahvata, maksimalna je preciznost i sigurnost i pacijent odmah dobiva privremene zube koji se ne vade već su fiksni.

 

Pomoću posebnog programa planira se najbolji položaj za ugradnju implantata  uzimajući u obzir gustoću, visinu i širinu kosti. Nakon planiranja pomoću 3D printera printamo kiruršku šablonu za potpuno vođenu implantologiju.

 

Kvaliteta, stabilnost i dugotrajnost protetskog rada.

Mi Vam ne možemo ponuditi najjeftiniju opciju na tržištu, ali Vam možemo ponuditi zdrav, lijep  prirodan i kvalitetan osmijeh dugi niz godina

Samo najkvalitetniji provjereni materijali i najsuvremenija tehnologija

Sanjate o novom osmijehu? Novom početku, osmijehu punim samopouzdanja? Želite se smijati kao nekada? Mi imamo rješenje i onda kada su Vam rekli da nemate dovoljno kosti za ugradnju implantata