ALL ON 4 i ALL ON 6

Nadomjestite izgubljene zube gornje ili donje čeljusti u jednom danu.

All on 4 i All on 6 predstavljaju terapijske postupke kompletne oralne rehabilitacije u najkraćem vremenskom periodu i najbrže i najjednostavnije rješenje za pacijente koji žele odmah vratiti izgubljene zube.

Za ovu metodu se najčešće odlučuju potpuno bezubi pacijenti ili pacijenti čiji su zubi u vrlo lošem stanju. All on 4 i All on 6 imaju prednosti u odnosu na druge terapijske postupke kod pacijenata s malo raspoložive kosti što je posljedica dugotrajne bezubosti ili dugogodišnjeg nošenja proteze.

Zbog drugačijeg postupka ugradnje implantata kod All on 4 i All on 6 metoda nije potrebna nadogradnja kosti pa se samim time skraćuje postupak, bol i nelagoda. Odmah nakon ugradnje implantata pacijent dobiva privremeni protetski rad te može normalno funkcionirati u svakodnevnom životu. Nakon procesa oseointegracije implantata otprilike nakon 3-6 mjeseci pacijent odlazi kući s konačnim fiksnim protetskim radom.

All on 4 i All on 6 predstavlja terapijski postupak u koji je u našem dentalnom centru uključeno:

  • Sva eventualna vađenja preostalih zubi, cistektomiju(ukoliko je potrebno)
  • ugradnja 4 ili 6 zubnih implantata,
  • privremeni fiksni protetski rad za cijelu gornju ili donju čeljust,
  • trajni fiksni protetski rad za cijelu gornju ili donju čeljust
  • bezbolni operativni zahvat u lokalnoj anesteziji

Svaki pacijent dobiva personaliziranu implantološku knjižicu koja sadrži specifikaciju ugrađenih implantata, datum, poziciju ugradnje implantata i jedinstveni serijski broj implantata uz detaljne upute pacijentima nakon ugradnje. Ukoliko se nađete bilo gdje u svijetu, doktor dentalne medicine kojeg ćete posjećivati će imati sve informacije o ugrađenim implantatima. Implantološka knjižica predstavlja doživotno jamstvo na ugrađene implantate. Jamčimo Vam upotrebu samo vrhunskih materijala, originalnost i kvalitetu rada.

Monitorirana intravenska analgo-sedacija

Za pacijente kod kojih je prisutan strah ili žele prespavati zahvat u našem dentalnom centru omogućujemo  monitoriranu intravensku analgo- sedaciju pod nadzorom anesteziološkog tima. Kod nas nema dodatnih skrivenih troškova i možemo Vam ponuditi pristupačnu cijenu i vrhunsku kvalitetu.

Vrste materijala kod All on 4 i All on 6 su titanska konstrukcija s kompozitom i titanska konstrukcija s cirkon keramikom koje se izrađuju najnaprednijom svjetskom tehnologijom. Prvi u ovom dijelu Europe možemo pacijentima ponuditi najpreciznije i najučinkovitije rješenje kod završetka implanto- protetskih radova na svijetu u uz pomoć PIC dental uređaja.. Nekada su se koristile metalne konstrukcije i metal keramika ili akrilat međutim  zastarjele su i  pokazalo se  da metal s godinama korodira.

Koristimo najkvalitetnije njemačke zubne implantate s doživotnom garancijom izrađene od čistog titana koji je biokompatibilan s ljudskim organizmom.

Pacijentima možemo ponuditi bolje, preciznije, ljepše i dugotrajnije rješenje zbog tehnologije izrade frezane konstrukcije protetskog rada. Takav rad predstavlja lakše,  čvršće, gracilnije i ugodnije rješenje za pacijenta za razliku od lijevanog metala koji je deblji i teži. Izuzetno važno je naglasiti da frezana titanska konstrukcija savršeno sjeda na implantate te predstavlja idealno trajno rješenje. Posebno je važno naglasiti da se kod titanske konstrukcije sa cirkonoksidnim krunicama postiže savršena estetika –besprijekorni prirodni osmijeh i maksimalna funkcionalnost protetskog rada.Ipak najveća prednost All on 4 zahvata je što uz pravilno održavanje predstavlja doživotno fiksno  rješenje.