Jeste li umorni od nestabilnih zubnih proteza ili nedostajućih zubi koji vam ograničavaju život i samopouzdanje?

Uz Zigoma implantate  možete se konačno osloboditi tih problema i vratiti  prekrasan osmijeh koji zaslužujete!

Zigoma implantati su revolucionarna tehnologija koja omogućuje učinkovito rješenje za pacijente s teškim gubitkom kosti u području gornje čeljusti. Zahvaljujući inovativnom konceptu All-on-4, ovaj postupak vam omogućuje potpunu rekonstrukciju zubnog luka samo uz četiri implantata, što znači da se možete oprostiti od tradicionalnih protetskih rješenja koja su zahtijevala više implantata i duže vrijeme oporavka.

Evo zašto su Zigoma implantati All-on-4 pravi izbor za vas:

Sigurnost i stabilnost: Zigoma implantati su posebno dizajnirani za pacijente s nedostatkom kosti u gornjoj čeljusti. Oni se implantiraju u zigomatičnu  kost, koja je jača i stabilnija od ostalih kostiju u području lica. To osigurava čvrsto prianjanje i stabilnost vaših novih zuba, omogućujući vam da jedete, smijete se i razgovarate bez ikakvih ograničenja.

Brzi rezultati: Zahvaljujući revolucionarnom konceptu  možete uživati u potpuno obnovljenom osmijehu u rekordnom vremenu. Nakon postavljanja implantata, privremeni zubi se odmah montiraju, što znači da ćete istog dana moći napustiti ordinaciju s novim, lijepim osmijehom. Nakon što se implantati potpuno zarastu s kostima (nakon nekoliko mjeseci), trajni zubi će biti postavljeni, pružajući vam dugoročno rješenje.

Rezultat je prirodan izgled i osjećaj, koji će vam pružiti samopouzdanje da se ponovno nasmijete bez ikakve sramežljivosti. Imate li dodatatnih pitanja nazovite nas na +385955611550