All on 4 – U čemu je razlika?

Zahvat koji je  pomogao pacijentima diljem svijeta vratiti kvalitetu života

U zadnje vrijeme često imamo upite pacijenata o razlikama između metalnih i titanskih konstrukcija kod All on 4 zahvata. Često pacijenti pitaju što je uključeno u cijenu. Kod nas nema dodatnih skrivenih troškova i možemo Vam ponuditi pristupačnu cijenu i vrhunsku kvalitetu.

Možemo se pohvaliti da svojim pacijentima možemo ponuditi bolje, preciznije, ljepše i dugotrajnije rješenje. Zbog tehnologije izrade frezana konstrukcija protetskog rada predstavlja lakše,  čvršće, gracilnije i ugodnije rješenje za pacijenta za razliku od lijevanog metala koji je deblji i teži. Izuzetno važno je naglasiti da titanska konstrukcija savršeno sjeda na kost i implantate te predstavlja idealno trajno rješenje po neznatno višoj cijeni u odnosu na lijevani metal pa je dugoročno isplativije. Posebno je važno naglasiti da se kod titanske konstrukcije i cirkonskih krunica  postiže savršena estetika -besprijekorni prirodni osmijeh i maksimalna funkcionalnost protetskog rada.

Ipak najveća prednost All on 4 zahvata je što uz pravilno održavanje predstavlja doživotno fiksno  rješenje. Ako Vas je još uvijek strah zahvat možete prespavati.

Detaljnije možete pročitati https://dipc.hr/implantologija/

Naručite se na besplatan pregled i bezbrižno uživajte u hrani i životu s novim osmijehom i vraćenim samopouzdanjem.