DODJELA PRIZNANJA

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak primio je priznanje njemačkog sustava IMPLA – SCHÜTZ DENTAL

i time postao jedan od  najboljih preporučenih  implantoloških centara u Hrvatskoj. Priznanje je primio Ivan Hurčak dr. med. dent. MSc of Oral implantology koji je godinama vjeran sustavu IMPLA provjerene njemačke kvalitete.

Ovaj implantat razvio je 1963. godine Mr. Kant. Sustav se od tada do danas razvija i poboljšava. Kontinuitet i kvaliteta pretvorili su sustav IMPLA u jedan od najboljih sustava na tržištu. Pedeset godina istraživanja započelo je idejom da se pacijentima vrati osmijeh na lice. Pacijent ima sigurnost i pouzdanost uz doživotno jamstvo što su potvrdile brojne studije i dugogodišnja istraživanja.

Ovo priznanje je rezultat vrhunskih operativnih tehnika, dugogodišnjeg iskustva i kontinuiranog usavršavanja u području implantologije. Individualni pristup svakom pacijentu, korištenje samo provjerenih vrhunskih materijala i najmodernije svjetske tehnologije jamstvo su zadovoljnih pacijenata.

Među rijetkima u Hrvatskoj pacijentima možemo ponuditi kompletnu rekonstrukciju gornje i donje čeljusti u jednom danu uz pomoć monitorirane intravenske analgo- sedacije i digitalno vođene implantologije . Pacijent spava kao u prirodnom snu bez boli , straha i nelagode.

Uz pomoć digitalno vođene implantologije skraćeno je vrijeme zahvata i zajamčena je  maksimalna preciznost, sigurnost i predvidljivost zahvata te  minimalno vrijeme oporavka.