ALL ON 4 KAKO IZGLEDA POSTUPAK I ŠTO JE UKLJUČENO U CIJENU?

Svakodnevno imamo brojne upite pacijenata kakav je postupak.

Prvi puta dolazite na pregled i konzultacije. Nakon analize CBCT 3D snimke MSc of Oral implantology Hurčak Ivan dr. med. dent. će napraviti plan operacije, sve će vam detaljno objasniti i prepisati potrebnu premedikaciju. Dogovoriti ćete termin operacije i dolazite na dan zahvata u jutarnjim satima. Operacija će se napraviti u lokalnoj anesteziji ili po potrebi, ukoliko imate veliki strah tada je potrebna monitorirana intravenska analgo- sedacija o kojoj možete više pročitati ovdje: https://dipc.hr/monitorirana-intravenska-analgo-sedacija/

Ukoliko je potrebno izvaditi će se preostali zubi i ugraditi 4 zubna implantata. Isti dan navečer ili najkasnije drugi dan dobivate privremene fiksne zube kako bi kroz naredno razdoblje od otprilike 3 mjeseca mogli normalno funkcionirati u svakodnevnom životu. Trajni rad za gornju čeljust radi se za 3 mjeseca dok je za zube donje čeljusti moguća izrada već nakon dva mjeseca. Nakon tog razdoblja uzimaju se otisci i kreće se u izradu konačnog rada( fiksni most koji dolazi na 4 implantata). Kroz nekoliko dana kada su zubi gotovi i ukoliko nisu potrebne korekcije trajno se fiksiraju i možete uživati u svakodnevnom životu s fiksnim zubima prirodnog lijepog izgleda i funkcionirati kao da su to vaši zubi oduvijek. Što uključuje cijena koju sam dobio/dobila na ponudu? Često nas pacijenti pitaju što dobivaju za navedenu cijenu? Naplaćuje li se dodatno lokalna anestezija? Je li u cijenu uključen trajni rad? Na tržištu možemo vidjeti drastične razlike u cijenama za ALL ON 4. Zašto je to tako?

Ukoliko je cijena izuzetno niska vjerojatno nisu uključene  neke od stavki koje su potrebne kako bi se zahvat završio do kraja.

Kod nas navedena cijena uključuje sva eventualna vađenja preostalih  zubi, operativni zahvat u lokalnoj anesteziji, 4 zubna implantata, privremene  zube i konačni trajni rad.